Virtual airshows
September 20, 2017, 11:08:44 am *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Phantom Control in Automatic  (Read 5008 times)
FOUFI
Just able to find the joystick

Posts: 16



« on: September 02, 2011, 04:08:26 pm »

Hello everyone,
I use Phantom control regularly, but I want to run in automatic mode, but I can not go about doing it y 'Squadron who do, if there are people who know what to do, I'm interested.
Thank you.
« Last Edit: September 02, 2011, 05:01:50 pm by FOUFI » Logged

Beaker
Is airborne
****
Posts: 331



« Reply #1 on: September 02, 2011, 09:34:29 pm »

Use macro software/automation scripting. It takes some work but it's doable.
Logged

FOUFI
Just able to find the joystick

Posts: 16



« Reply #2 on: September 03, 2011, 09:04:54 am »

AutoHotkey will t it?  Smiley
Logged

Ells
VFAT Staff
Is airborne
****
Posts: 743


RED8


WWW
« Reply #3 on: September 03, 2011, 09:07:11 am »

Yeah we use Autohotkey on our servers and it works perfectly
Logged
FOUFI
Just able to find the joystick

Posts: 16



« Reply #4 on: September 03, 2011, 02:44:04 pm »

The game is not won, I know nothing about programming, Examples of files would help me a lot?
« Last Edit: September 03, 2011, 03:09:27 pm by FOUFI » Logged

Beaker
Is airborne
****
Posts: 331



« Reply #5 on: September 03, 2011, 03:04:52 pm »

Time to learn!  Smiley AutoHotKey is what I used, I recommend you do some google searches. If you have patience, it's a relatively simple script language with a lot of power. (My script would do you no good anyway, as it's all programmed based on screen positions for lack of window hardware-id button locations.)
Logged

Ells
VFAT Staff
Is airborne
****
Posts: 743


RED8


WWW
« Reply #6 on: September 03, 2011, 07:10:08 pm »

Have a look on these forums as I'm sure I posted my script somewhere.
But remember it will taxe the x and y coordinates of my screen, not yours, so you need to learn how to record the macro.
I'm on vacation at the moment so not easy to tell you.
Logged
FOUFI
Just able to find the joystick

Posts: 16



« Reply #7 on: September 04, 2011, 08:43:59 am »

Ells thank you, I found your file, I probably need help in recording the macro, I start work, but I go a little bit in the fog.
Logged

JTS_Morpheus
Was able to find the engine start button
*
Posts: 73


AlphaJet Driver Athos4


WWW
« Reply #8 on: September 04, 2011, 01:53:39 pm »

  I go a little bit in the fog.

Not easy for a Leader  Grin
Logged

Ells
VFAT Staff
Is airborne
****
Posts: 743


RED8


WWW
« Reply #9 on: September 04, 2011, 02:52:03 pm »

Terrain pull up, terrain pull up...

I'm afraid I won't be at my pc until October so Google will have to be your friend here Foufi
Logged
Razer
Was able to find the engine start button
*
Posts: 74

We Where Never Forgotten


WWW
« Reply #10 on: October 28, 2011, 12:16:31 pm »

I've been having the same trouble on making a Phantom server using the Berkuts phantom control my aircraft seems to be jumpy in the response of the phantom so im at a difficult stage for this also
Logged

Sevas
Was able to find the engine start button
*
Posts: 51



WWW
« Reply #11 on: October 28, 2011, 10:33:32 pm »

What problems do you have? Try to describe it as accurately as possible.
Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP | Sitemap Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!