Virtual airshows
October 20, 2017, 05:56:34 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: C-130 Hurc  (Read 8888 times)
Razer
Was able to find the engine start button
*
Posts: 74

We Where Never Forgotten


WWW
« on: November 09, 2011, 04:55:19 pm »

Hey Guys/Girls,
                    I'm Looking for A C-130 Mod For Our Team Even if it makes the FC2 C-130 Flyable i would like help to get this Aircraft working.
the RockStarJetTeam would like to use this aircraft in 2012 routine and would be the largest aircraft in our fleet.

Also Help In Locating the C-130's Skins File, So We Can Re-Skin The Aircraft to the RSJT Colours

if anyone could help Reply to this Post or send a PM To Me(RSJT#1_SHIFT).

Thank you.
SHIFT
« Last Edit: November 09, 2011, 04:58:37 pm by RSJT#1_SHIFT » Logged

Ells
VFAT Staff
Is airborne
****
Posts: 743


RED8


WWW
« Reply #1 on: November 09, 2011, 06:48:28 pm »

You can make the C-130 flyable.
Just edit the lua file (forget which) C-130.lua or something like that and edit HumanCockpit=Yes
Logged
Razer
Was able to find the engine start button
*
Posts: 74

We Where Never Forgotten


WWW
« Reply #2 on: November 09, 2011, 07:01:04 pm »

You can make the C-130 flyable.
Just edit the lua file (forget which) C-130.lua or something like that and edit HumanCockpit=Yes

where would the .lua file be located?
Logged

VBDJT_Viper
Could find the throttle
**
Posts: 134


« Reply #3 on: November 09, 2011, 07:41:13 pm »

You can make the C-130 flyable.
Just edit the lua file (forget which) C-130.lua or something like that and edit HumanCockpit=Yes

where would the .lua file be located?

http://lmgtfy.com/?q=How+to+find+the+.lua+in+lock+on+fc2
Logged

Razer
Was able to find the engine start button
*
Posts: 74

We Where Never Forgotten


WWW
« Reply #4 on: November 09, 2011, 07:45:01 pm »

You can make the C-130 flyable.
Just edit the lua file (forget which) C-130.lua or something like that and edit HumanCockpit=Yes

where would the .lua file be located?

http://lmgtfy.com/?q=How+to+find+the+.lua+in+lock+on+fc2

Thanks for that i know where to find the .lua but, I don't know witch one
Logged

RED1|Crow
Cameraman
was able to line up
***
Posts: 158



WWW
« Reply #5 on: November 09, 2011, 07:49:48 pm »

This mod makes most AI planes flyable for FC2:

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=52783
Logged

Goose
Could find the throttle
**
Posts: 125



WWW
« Reply #6 on: November 09, 2011, 07:51:50 pm »

For the lua file: F:\Games\Eagle Dynamics\LockOn Flaming Cliffs 2\Scripts\Database\planes
Logged

Razer
Was able to find the engine start button
*
Posts: 74

We Where Never Forgotten


WWW
« Reply #7 on: November 09, 2011, 08:03:53 pm »

Thank You Crow For the Link Now all there is to do is Texture the aircraft Undecided , That's going to be tricky to find the Textures.
Logged

Crash
Just able to find the joystick

Posts: 40


WWW
« Reply #8 on: November 09, 2011, 08:13:20 pm »

Use CDDS Explorer as found in modman and run through the texture packages in Bazar/World.
Logged

Beaker
Is airborne
****
Posts: 331



« Reply #9 on: November 09, 2011, 09:33:44 pm »

You could always try searching the Eagle Dynamics forums for information. There is literally no need to ask there; every answer already exists if you search intelligently. Be resourceful and almost anything is possible!
Logged

JuanOscar
Could find the throttle
**
Posts: 130

Patrulla Águila Virtual


WWW
« Reply #10 on: November 09, 2011, 10:16:16 pm »

I believe, there is one template in lockonfiles, but better checkit if is still there.

Logged

Razer
Was able to find the engine start button
*
Posts: 74

We Where Never Forgotten


WWW
« Reply #11 on: November 09, 2011, 10:53:26 pm »

I Got It Working Guys Thanks.
Logged

Ells
VFAT Staff
Is airborne
****
Posts: 743


RED8


WWW
« Reply #12 on: November 09, 2011, 11:24:34 pm »

Dood, seriously, info bar at the bottom, soooooooooooo annoying on screenshots
Logged
Razer
Was able to find the engine start button
*
Posts: 74

We Where Never Forgotten


WWW
« Reply #13 on: November 09, 2011, 11:43:03 pm »

Dood, seriously, info bar at the bottom, soooooooooooo annoying on screenshots
Yes I know=] I tried to crop it out on Photobucket, but it was having non of it.

Sorry ells  Grin
Logged

Lawndart
Is airborne
****
Posts: 742

Virtual Thunderbirds


WWW
« Reply #14 on: November 10, 2011, 08:31:58 am »

CTRL-Y
Logged

Pages: [1] 2   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP | Sitemap Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!